h

Nieuws uit 2017

27 oktober 2017

Heidi Bouhlel voorzitter SP Landsmeer

De leden van de SP Landsmeer hebben gisteren in het Dorpshuis tijdens de algemene ledenvergadering Heidi Bouhlel gekozen tot voorzitter van de afdeling. De Landsmeerse vervangt hiermee Ami Gest die wegens gezondheidsproblemen afgelopen zomer zijn functie heeft neergelegd. Naast de nieuwe voorzitter zijn de bestuursleden Nel de Groot, Stasja Gest en Anne Kaal herkozen én de nieuwelingen zijn Ton Busing en Kim Balvert.

Lees verder
24 augustus 2017

Ami Gest stopt als voorzitter SP Landsmeer

LANDSMEER – Als de SP Landsmeer ten sprake komt gaat het gesprek al snel over Ami Gest (27), de man die jarenlang de kar heeft getrokken voor de lokale SP-afdeling. Helaas gaat dat nu veranderen. Hij is ziek en stopt noodgedwongen met zijn activiteiten voor de SP, naar verwachting volgt er een lange hersteltijd voor de SP'er.

Lees verder
30 april 2017

Actie slaagt: nieuwe voetbalkooi komt naar Landsmeer

Foto: Willem Vogtschmidt

Na twee jaar actie is het eindelijk zover, de voetbalkooi komt terug! Na het slopen van de voetbalkooi in Luijendijk is ROOD, jong in de SP Landsmeer, samen met zo’n 80 andere jongeren in protest gekomen door een voetbaltoernooi te organiseren op het gemeenteplein. De reactie van de wethouder, Nico van Baarsen, was dat wij maar moesten gaan voetballen in Amsterdam Noord. Dit pikten wij natuurlijk niet!

Lees verder
7 maart 2017

Hangout voor Landsmeerse jeugd opent deuren

Foto: Willem Vogtschmidt

Een jaar geleden stonden de jongeren van ROOD, jong in de SP, op het dak van het gemeentehuis van Landsmeer om te protesteren voor een nieuwe Hangout voor de jeugd. De enige politieke jongerenorganisatie van Landsmeer heeft hiermee succes geboekt. Afgelopen zaterdag was het zover: in Vrij&Blij opende de nieuwe Hangout.

Lees verder

Nieuws per jaar

U bent hier