h

SP Purmerend bij manifestatie tegen komst Trump

9 juli 2018

SP Purmerend bij manifestatie tegen komst Trump

Foto: Mynke Vet

SP Purmerend was zaterdag 7 juli aanwezig bij de protestmanifestatie tegen de komst van de Amerikaanse president Donald Trump naar Brussel. Namens de afdeling Purmerend was Mynke Vet aanwezig.

Het platform 'Trump not Welcome' organiseerde op 7 juli een protestmanifestatie tegen de komst van de Amerikaanse president Donald Trump naar Brussel voor de NAVO-top van 11 en 12 juli. Het wil zo aan de Belgisch en Europese leiders vragen om zich niet te laten inspireren door Trumps visie op de wereld.

Meer dan 1.400 mensen hebben met elkaar een duidelijke boodschap afgegeven. Leuzen als 'Trump not welcome' en 'Make peace great again' werden gescandeerd door de aanwezige demonstranten, die bestonden uit mensen van alle leeftijden en alle lagen van de samenleving.

Ook de SP maakt een vuist tegen de wrede en destabiliserende plannen van Trump. Zijn oproep voor meer investeringen in oorlog en zijn onmenselijke immigratiebeleid, moet geen voet aan de grond krijgen in Europa en Nederland.

Reactie toevoegen

U bent hier