h

SP Purmerend trapt Europese Verkiezingscampagne af

7 mei 2019

SP Purmerend trapt Europese Verkiezingscampagne af

Foto: SP

SP Purmerend geeft met het plakken van haar verkiezingsposters op de plakzuilen het startschot voor het begin van haar Europese verkiezingscampagne.

Op meerdere plakzuilen in Purmerend heeft de SP Purmerend, als eerste van alle deelnemende politieke partijen, haar posters voor de Europese Parlementsverkiezingen geplakt.

Over iets meer dan twee weken zijn op donderdag 23 mei de verkiezingen voor het Europees Parlement. De SP Purmerend zal vertrouwd flyerend te zien zijn door Purmerend en in gesprek gaan met inwoners.

Vrijdag 17 mei is Renske Leijten, SP Tweede Kamerlid en woordvoerder Europa en de EU in het Grand Café Heel Europa in Purmerend om te spreken over de EU en de Europese Parlementsverkiezingen. Tijdens deze avond zal Renske ingaan op de problemen van de huidige EU en de radicaal andere koers waar de SP voor kiest toelichten.

Momenteel staat de Europese Unie op een kruispunt. Met deze verkiezingen bepalen we hoe de EU er uit zal gaan zien. Kiezen we voor een Europese superstaat waarbij de multinaitonals en lobbyisten het voor het zeggen hebben of kiezen we voor samenwerking, maar blijven we zelf de controle houden over onze pensioenen, ons leger en onze arbeidsmarkt.

Reactie toevoegen

U bent hier