h

Nieuws van de afdeling

21 oktober 2018

Succes SP: openbare toiletten Koemarkt

Wethouder Tijmstra heeft toegezegd dat ze gaat kijken naar mogelijkheden om een openbaar toilet op de Koemarkt te realiseren. Dit naar aanleiding van een motie van Leefbaar Purmerend, SP en GroenLinks die bij de raadsvergadering van oktober werd ingediend.

Lees verder
15 oktober 2018

Vier Purmerendse SP'ers op kandidatenlijst provincie

Foto: SP

Op de concept-kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen staan 4 Purmerendse SP'ers, op plaatsen 9, 14, 15 en 25. De verkiezingen vinden plaats op 20 maart en daarbij hebben Purmerendse SP'ers dus ruime keuze om op een SP-plaatsgenoot te stemmen.

Lees verder
12 oktober 2018

SP wil kosten dure consultants omlaag

SP Purmerend wil dat de kosten voor de inhuur van consultants fors worden beperkt. Momenteel wordt er van de totaal 49 miljoen euro aan personeelskosten 10 miljoen aan inhuur van externen uitgeven. De SP wil dat bedrag het liefst gehalveerd zien.

Lees verder
10 oktober 2018

SP: 'Beperk woningverhuur aan toeristen'

Foto: SP

Er moet een maximum aantal dagen komen waarin particulieren hun woning mogen verhuren aan toeristen. Dat stelt SP-fractievoorzitter Bram Buskoop vandaag. "Purmerend heeft een enorm tekort aan woningen. Dan kan het niet zo zijn dat er woningen permanent aan toeristen worden verhuurd."

Lees verder
5 oktober 2018

SP langs bewoners De Graeffweg

Foto: Google

Voordat je in de auto kan stappen een grasstrook over die vol ligt met hondenpoep. Erg onprettig, maar toch de dagelijkse praktijk voor veel bewoners van De Graeffweg. Op verzoek van bewoners kwam de SP langs in de straat op de problemen te inventariseren.

Lees verder
1 oktober 2018

SP als enige tegen fusie met de Beemster

SP Purmerend heeft als enige partij tegen het intentiebesluit gestemd om te fuseren met de Beemster. Volgens SP-fractievoorzitter Bram Buskoop zijn er te veel financiële risico's en worden inwoners volledig genegeerd.

Lees verder

Pagina's

U bent hier