h

Nieuws van de afdeling

27 juni 2020

SP Purmerend in de Purmer-Noord tegen Biomassa

Foto: SP

Zaterdag 27 juni was de SP Purmerend In de Purmer-Noord om met buurtbewoners in gesprek te gaan over de geplande tweede biomassacentrale.

Vergezeld door Eric Smaling, fractievoorzitter namens de SP Noord-Holland, is er langs de duren gegaan om met inwoners te praten over de komst van de geplande tweede biomassacentrale.

Verder zijn, met behulp van flyers, buurtbewoners geattendeerd op de nadelen van biomassa. Onder sommige inwoners zijn er zorgen over de kosten, effectiviteit en uitstoot van de centrale. 

Eerder deze week werd bekend dat Vattenfall de bouw van de biomassacentrale in Diemen voorlopig uitstelt. De SP Purmerend hoopt dat de bouw van een tweede biomassacentrale in Purmerend ook kan worden voorkomen. Hiervoor hebben wij een manifest opgericht die u hier kan ondertekenen.

Lees verder
13 juni 2020

Persbericht SP Purmerend Vertrek Theo de la Haye

Foto: SP

De SP heeft kennisgenomen van het vertrek van Theo de la Haye uit de SP.

Lees verder
16 mei 2020

SP Purmerend steunt lokale telers

Foto: SP

Vandaag stond de SP Purmerend op de kaasmarkt om lokale telers te steunen en aandacht te vragen voor dreigende voedselverspilling.

Lees verder
29 januari 2020

Theo de la Haye vervangt fractievoorzitter Ruben van Kuik

Foto: SP

SP raadslid Ruben van Kuik zal per 30 januari stoppen als fractievoorzitter en raadslid voor de SP fractie in Purmerend. Huidig commisielid Theo de la Haye zal zijn plaats overnemen. 

Lees verder
28 september 2019

Nieuws uit de fractie

Foto: SP

De eerste maand van het politieke jaar zit er weer op. Het was een drukke maand waarin onder anderen een van onze acties uit 2017 een definitief einde kreeg.

Lees verder
21 september 2019

SP Purmerend houdt zorgavond over het Dijklander Ziekenhuis

Foto: SP

Vrijdag 20 september sprak Tweede Kamerlid Henk van Gerven met bezorgde inwoners over het Dijklander Ziekenhuis en presenteerde zijn alternatief voor lokale ziekenhuizen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier