h

Nieuws van de afdeling

9 juli 2018

SP Purmerend aanwezig bij manifestatie tegen de komst van Trump

Foto: Mynke Vet

De SP Purmerend was zaterdag 7 juli aanwezig bij de protestmanifestatie tegen de komst van de Amerikaanse president Donald Trump naar Brussel. Namens de afdeling Purmerend was Mynke Vet, Commissielid Samenleving, aanwezig.

Lees verder
7 juli 2018

SP Purmerend overhandigt petitie aan de raad van bestuur Waterlandziekenhuis

Foto: SP

Vrijdag 6 juli heeft de SP Purmerend de petitie “behoud verloskunde Waterlandziekenhuis” aan Ymke Fokma van de raad van bestuur overhandigd. De petitie is overhandigd door Rijn Buskoop, raadslid voor de SP.

Lees verder
10 juni 2018

Purmerenders massaal voor behoud verloskunde

Foto: Ruben van Kuik

SP Purmerend stond zaterdag 9 juni op de Kaasmarkt om actie te voeren tegen de sluiting van de afdeling verloskunde in het Waterlandziekenhuis.

Lees verder
1 juni 2018

SP-motie minimumloon aangenomen

Foto: SP

Op donderdag 31 mei heeft de gemeenteraad van Purmerend met grote meerderheid een SP-motie aangenomen die oproept om naar Den Haag en de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) duidelijk te maken dat iedereen minstens het minimumloon betaald moet blijven krijgen. Óók mensen met een arbeidsbeperking.

Lees verder
31 mei 2018

SP Purmerend overhandigt klachten aan Rochdale

Foto: Ruben van Kuik

SP Purmerend heeft als uitkomst van twee buurtonderzoeken (op 12 en 26 mei) in de Purmer-Noord klachten van de bewoners overhandigd naar woningcorporatie Rochdale. Bewoners van de Vigilantenstraat, de Van Garderenstraat en de Karosstraat hadden veel last van vocht- en schimmelproblemen en op verzoek van bewoners zijn de klachten geïnventariseerd, gebundeld en overhandigd aan Rochdale.

Lees verder
24 mei 2018

'Behoud verloskunde in Purmerend!'

Foto: E. Ruis

SP Purmerend vindt het zeer spijtig dat geboortezorg in Purmerend niet meer mogelijk is na de zomer. Dit betekent dat Purmerenders en anderen die van de verloskunde in Purmerend gebruikmaken naar Hoorn of omliggende gemeente moeten om te kunnen bevallen. Onvoorstelbaar in een stad met meer dan 80.000 inwoners, vindt de SP-afdeling.

Lees verder

Pagina's

U bent hier