h

Nieuws van de afdeling

14 maart 2019

SP wil bouwen op logische plekken

Foto: SP

SP Purmerend wil dat het college verder gaat kijken naar het plan Purmer-Meer, waarbij tussen Purmerend en Edam-Volendam duizenden (betaalbare) woningen kunnen worden gerealiseerd. Alle andere partijen onderzoeken liever woningbouw op bedrijventerrein De Koog, wat gepaard gaat met enorme problemen.

Lees verder
7 maart 2019

20 maart: #StemSP!

Foto: SP

Over minder dan twee weken zijn de Provinciale Statenverkiezingen. Hier kunt u uiteraard weer op de SP stemmen!

Lees verder
5 maart 2019

SP Purmerend bezoekt Gildeplein

Foto: SP

Zaterdag 2 maart was de SP Purmerend samen met lijsttrekker Eric Smaling op het Gildeplein om aandacht  te trekken voor de Provinciale Statenverkiezingen. 

Lees verder
1 maart 2019

'Beleid duurzaamheid onrechtvaardig'

Foto: SP

De raad van Purmerend heeft een SP-amendement, mede ingediend door GroenLinks, verworpen waarin werd opgeroepen om lagere inkomens te helpen met de energietransitie. Alleen de PvdA steunde de motie. 

Lees verder
20 februari 2019

SP: Parkeergarages randen stad

Foto: SP

SP Purmerend ziet niets in plannen om midden in ons stadje parkeergarages te realiseren. Volgens SP-commissieleden Wim Wilschut en Theo de la Haye moeten parkeergarages aan de randen van de stad komen. Dat zorgt voor minder vaststaand verkeer direct rond het centrum en voor schonere lucht.

Lees verder
15 februari 2019

Wéér verkeerde woningen gebouwd

Foto: SP

Weer stemmen de meeste politieke partijen in Purmerend met het volbouwen van Purmerendse grond met veel te dure woningen. Nu gaat het om het plan Purmerweg, waar 62 luxe dure huurappartementen komen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier