h

Nieuws van de afdeling

7 mei 2019

SP Purmerend trapt Europese Verkiezingscampagne af

Foto: SP

SP Purmerend geeft met het plakken van haar verkiezingsposters op de plakzuilen het startschot voor het begin van haar Europese verkiezingscampagne.

Lees verder
20 april 2019

SP Purmerend bezoekt De Moed

Foto: SP

Zaterdag 20 april heeft de SP Purmerend een bezoek gebracht aan De Moed, het Landelijk partijbureau van de SP in Amersfoort. 

Lees verder
19 april 2019

Uitkomst gemeenteraadsvergadering 18 april

Foto: SP

Afgelopen donderdag hadden we een gemeenteraadsvergadering met een kleine, maar zeker niet onbelangrijke agenda. Er moest gestemd worden over wel of geen onderzoek naar de inrichting van het Beusebos, exclusief de beoogde locatie van een nieuw van der Valk hotel.

Lees verder
10 april 2019

SP Purmerend houdt Algemene Ledenvergadering

Foto: SP

Maandag 8 april heeft de SP Purmerend haar algemene ledenvergadering gehouden. Uit de vergadering werd duidelijk dat de SP Purmerend vooral verder wil gaan met het socialer en rechtvaardiger maken van Purmerend. Wel zal het bestuur met goedkeuring van haar leden een officieel verzoek doen aan de opgestapte raadsleden om hun zetel, volgens de afspraak, terug te geven aan de afdeling.

Lees verder
10 april 2019

Vacature Medewerker provinciale statenfractie SP Noord-Holland (v/m)

De SP is met drie zetels plus één duo-commissielid vertegenwoordigd in Provinciale Staten van Noord-Holland. De fractie wordt ondersteund door een fractiemedewerker. Er is per 1 juni 2019 een vacature voor 20-24 uur per week.

Lees verder
3 april 2019

Raadslid Ruben van Kuik blijft voor de SP in de gemeenteraad

Foto: SP

Daartoe heeft hij besloten naar aanleiding van een gesprek met de leden. Toen vader en zoon Buskoop hadden besloten om met hun zetels uit de partij de stappen was er onduidelijkheid ontstaan over wat de vervolgstappen van Van Kuik zouden zijn.

Lees verder

Pagina's

U bent hier