h

SP Purmerend steunt lokale telers

16 mei 2020

SP Purmerend steunt lokale telers

Foto: SP

Vandaag stond de SP Purmerend op de kaasmarkt om lokale telers te steunen en aandacht te vragen voor dreigende voedselverspilling.

Naar aanleiding van het bericht "Boze boerin stort zesduizend kilo aardappels bij hoofdkantoor DEEN" (NH nieuws, 14 mei 2020) Hebben wij, voor een eerlijke prijs, een partij aardappelen gekocht en deze uitgedeeld aan voorbijgangers op de kaasmarkt.

Als gevolg van de COVID-19 epidemie dreigt er ontzettend veel voedsel te worden verspild. Als SP Purmerend vinden we deze voedselverspilling verschrikkelijk, zeker in een tijd waarin meer mensen dan ooit een beroep doen op de voedselbank. 

Naast het uitdelen op de kaasmarkt doneert de SP Purmerend ook 50 zakken aardappelen aan de voedselank.

Reactie toevoegen

U bent hier